Welcome! Login or register.
View Article
WOD!
01/17/2015 20:22 by Aleez.

Nah Sziasztok!

Kicsit bevallom késtem az írással :(
Ennek több oka is van sajnos, kezdjük a legelején!!!
Csináltak egy Wodot, ahol egy Garrisonos bent ülsős nem flexelős semmit sem csinálos környezetet hoztak létre nekünk, itt tényleg csak a huha followereket el kell küldjem semmit hozni várakozós időnket töltjük.

Megerőltetem magam és hozzá is látok a lényeghez is, csak ezt muszáj volt megosztanom veletek, mert kb így néz ki (Ne vedd meg!) kategória.

Jah igen a klánról, szóval ezen okok miatt, a posztok is lassan értek meg, és lassan vettem erőt magamon, hogy megírjam, de itt vagyok végre és bele is fogok!!! :D

Szóval a klán mint minden kontent elején úgy ugyanúgy indított sajnos v. nem sajnos ki-ki döntse el magában, és 1 hét alatt természetesen ismételten keddi wipeolgatos + raididőben az end boss nem halt meg raid enddel zárult a hét....ami mint mindig most is kicsi görcsöt adott a kezdetekhez.

Még ezmelett is egy előkelő 9. helyről vártuk a folytatását a történéseknek, amit egy mythic megnyitom az instát ha öltél bosst ha nemmel sikeresen el is rontott nekünk a Blizz.
Így ezt a 9. helyünket jó sok rossz döntés után sikerült leküzdenünk 20+ ra :)

Nah az is mythicet ölt aki nem szégyelt, mi meg a jó sorrendet követve inkább letudtuk végre a fránya bosst. Megelőzött minket az " Angyal szövetsége, az kis Micimanók és a Hunfoglalók nevű összes nagy nevű magyar klán, de nekünk ez egy dologra volt jó, ráébresztett minket, hogy nem kell küzdeni az elemekkel és a jobb klánokkal, a mi feladatunk hogy már megtisztulva hisztik mérgelődések nélkül folytassuk a munkát és haladjunk a magunk útján.

Miután mindenki felismerte saját erejét a progress és a klán is helyre billentette magát!!!

Folytatom a killekkel holnap ígérem :)

Alez

Comments

None yet.

Powered by Guildomatic